Vi tilbyder

Få gulve i høj kvalitet og rådgivning du kan forholde dig til

Gulvopretning

Er dine betongulve skæve og kræver genopretning? Vi tilbyder opretning og udjævning af gulve i alle størrelser til alt fra nybyggeri til fabrikshaller, lager, kontor m.m.

Vi medbringer eget pumpeudstyr og afbalancerer gulvene med en kraftig spartelmasse, hvilket giver et flot underlag til direkte anvendelse eller til yderligere belægning med fliser, trægulve, vinyl etc. Få lagt et fundament, der sikrer dig mest mulig værdi for til gulvinvestering.

Freelance gulvarbejde

Hos MK Gulve yder vi ofte bidrag til både andre virksomheder og private i form af freelance gulvarbejde. Opgaverne består af alle former for gulvarbejde til klargøring af undergulv og andre former for gulvbelægning – naturligvis i de materialer, der passer til din opgave.

Som en fleksibel virksomhed kan vi indgå som underentreprise eller varetage hovedforløb på opretning- og monteringsforløb for både private, erhverv og det offentlige. Tag kontakt for effektivt freelance gulvarbejde.

Den perfekte gulvløsning – se udvalget

Hos MK Gulve får du altid den helt rigtige løsning til dine behov.

Vi løser traditionelle gulvopgaver hvor vi lægger smukke trægulve, støber kraftigt epoxy gulv eller tilgår opgaven som din rådgivende fagmand og giver flere forskellige bud på den bedste løsning. Var du f.eks. klar over, et baderum på en førstesal ofte monteres på en trækonstruktion, hvorfor vådrumssikret vinyl er den oplagte løsning af sikkerhedsmæssige årsager? Eller at epoxy gulve er tilgængelige i forskellig glans og med mønstervariationer, så det passer perfekt til dit rum? Spørg os gerne for professionel vejledning.

Skal du have lagt et helt nyt gulv?
Se hvad vi tilbyder herunder.

Trægulve

Trægulvet findes i majestætiske design i alt fra ask, bøg og eg til mørkere valnød og kirsebær. Samtidig kan du vælge blandt flere typer af sorteringer, hvis du ønsker at skabe livlige spil i gulvets overflade. Med korrekt vedligeholdelse i olie eller lak har du et smukt gulv til mange år.

Linoleum

Stor robusthed, massevis af designmuligheder og rengøringsvenlighed, der gør det let at vedligeholde. Et linoleumsgulv er let at tilpasse din stil og dine ønsker til vedligeholdelse. Gulvet forener både komfort og slidstyrke, og så er det tilmed ofte fremstillet i bæredygtige materialer.

Vinyl

Leg med en verden af mønstre og farver og få et gulv, der fuldender rummet. Vinyl er perfekt til både køkkenmiljøer, kantiner og vådrum, hvor vand og fugt hersker, og hvor rengøringsvenlighed er et stort krav. Få tætte og praktiske overflader i flot vinyl, der med simpel rengøring bevarer en skøn overflade og sikrer et hygiejnisk miljø.

Epoxy

Epoxy er råt, har en enorm slidstyrke, er rengøringsvenligt, fugeløst og tilgængeligt i mange mønstre og farvemuligheder. De rå og industrielle udseende egner sig perfekt til hjem, der ønsker et New York inspireret design, ligesom alt fra autoværksted til fabrik og lagerhal har glæde af gulvets overlegne holdbarhed og rengøringsvenlighed.

Tæpper

Få monteret alle former for gulvtæpper i de strukturer og farver, der passer ind i hjemmet, butikken eller kontormiljøet. Vi lægger tæpper og væg-til-væg tæpper, der hjælper med bedre rumklang og gangkomfort i miljøet. Dine designmuligheder er mange, da du finder tæpper i alverdens udseender.

Pumpeopgaver

Er gulvet en smule ujævnt? Vi ønsker naturligvis at udføre det absolut bedste stykke arbejde. Derfor tilbyder vi pumpearbejde, hvor vi retter overflader op, så dit nye gulv ligger helt lige.

Gulvmontering med fokus på dine behov

Hos MK Gulve lægger vi trægulve, vinyl, epoxy m.m. med fokus på dine behov og dit budget.

Gulvmontering er en disciplin, der kræver stor grundighed, da selv de mindste fejlberegninger og ujævnheder påvirker den totale oplevelse af gulvet. Det ønsker vi hverken at udsætte dine øjne eller fødder for, og derfor kan du forvente et resultat, der bygger på dialog, kvalitet og professionalisme.

Dialog sikrer dig det bedste resultat, da vi forstår dine ønsker og kan omsætte dem til den helt rette gulvløsning. Måske du allerede ved, hvilken type gulv du foretrækker – eller måske du ønsker rådgivning i forhold til gulve, der reducerer støj og sikrer god gangkomfort? Vi rådgiver med fokus på dine ønsker.

Kvalitet er et nøgleord for alle vores gulve. Et gulv skal kunne tåle brug og belastning, hvorfor vi anvender stærke materiale og blandinger, der giver et gulv, som kan holde til daglig brug privat, til mange mennesker i kontorrum eller brug hos det offentlige og i institutioner.

Professionalisme er ikke bare er godt resultat, men en proces, hvor du som kunde har været tryg og oplevet god kommunikation samt grundig oprydning efter fuldført arbejde. Professionalisme er styrende for både vores håndværksarbejde og vores samarbejde med dig som kunde.

Leverandører