Om os

Et gulvfirma med fod på fagligheden

Om MK Gulve

MK Gulve er en ung virksomhed med en erfaren sjæl. For selvom firmaet blot har eksisteret siden 2015, har vores hænder mere end 30 års erfaring inden for håndværket at lægge gulve samt vedligeholdelse og professionel rådgivning. Derfor kan du trygt regne med, at alle gulve bliver lagt med øje for flot finish og høj kvalitet, hvilket giver smukke resultater til rummet og lang holdbarhed på den enkelte gulvtype.

Vi tilbyder gulvløsninger i form af trægulve, linoleum, vinyl, tæpper og epoxygulve, ligesom vi udfører pumpeopgaver for at rette gulvene op og sikre en pæn, plan overflade.

MK Gulve er særligt specialiseret i at lægge gulve for erhverv, hvor vi monterer slidstærke løsninger i alt fra kontorlokaler til industrivirksomheder.

Vælg en erfaren fagmand

Hvis du ønsker at tale med en kompetent gulvmand med stor faglighed, så kontakt os for professionel rådgivning og et uforpligtende tilbud.

Vi kører over hele landet og er klar til at hjælpe dig med den helt rette gulvløsning. Kontakt os via telefon, e-mail eller send os din besked fra kontaktformularen.